Theezakjes en Facebook

Sinds de opkomst van Facebook heb ik vele nieuwe verzamelaars gevonden over de gehele wereld. Ik ruil met Zuid Amerika, al werkt daar de post nog wel eens tegen, Amerika en geheel Europa, jammer genoeg nog steeds geen verzamelaar in Engeland kunnen ontdekken. In Afrika en Azië heb ik niet echt contacten voor het ruilen van theezakjes, maar daar gaan wel postzegels, telefoonkaarten en entreekaartjes heen. Ach en als ik zou willen, dan kunnen er ook nog bierdoppen, viltjes, sigarettendoosjes en weet ik wat al niet meer verzonden worden. Maar aangezien ik de tijd niet heb om alles bij elkaar te krijgen, laten we het dus mooi bij bovenstaande artikelen en natuurlijk blijft het ruilen van theezakjes het leukst.

Vandaag kwam er een nieuw theezakje op mijn pad, lag hier al wat langer want de achterstand van het opruimen is nog steeds mega groot. Maar om terug te komen op het zakje, een zakje van Touch Organic en in eerste instantie dacht ik dat ik deze al bezat. Toch even nakijken, ja heb ik….., wacht er staat nog een regel onder het www adres. Ja hoor het eerste zakje in mijn verzameling met de vermelding van een Facebook adres. Als dit nu het begin is van veel meer merken die straks allemaal een facebook adres gaan plaatsen, dan denk ik er toch maar over om uit te gaan kijken naar een andere woning, want dan past het niet meer in mijn huis. 

3 thoughts on “Theezakjes en Facebook

  1. Inderdaad Marjoke, we blijven steeds maar doorgaan en het is hier nog steeds zo, er worden 20 verwerkt en er komen 30 binnen. De tijd dat ik dacht om met 1000 zakjes alles wel te bezitten ligt al heel lang achter me. Wie zal de eerste zijn met 100 000 verschillende zakjes?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeventien + 10 =