Japan, Korea, China, Taiwan

Waar 14 dagen vakantie niet allemaal niet voor goed voor kan zijn. Aangezien ik nu eens lekker de tijd bezit om over internet te struinen naar nieuwe theezakjes kom ik in contact met allerlei mensen. Zo heb ik dus een vader en zijn zoon leren kennen uit het midden van het land. Zoon drinkt graag en veel thee, komt voor zijn werk diverse keren per jaar in Azië en neemt dan thee mee naar Nederland om hier te drinken. Vader hoort dat er in Nederland theezakjes verzamelaars zijn en gaat opzoek naar iemand en zo komen wij dus in contact. 

En vandaag kwam de eerste envelop binnen met geweldig mooie zakjes. Zakje op bijna A3 formaat, maar ook te gekke hotel zakjes, zakjes van merken waarvan ik nog nooit heb gehoord. Gewoon beauties. Dit soort contacten koester ik dus. De komende dagen/weken zal ik proberen alles op Catawiki te plaatsen, maar wil vandaag gewoon eentje op mijn website plaatsen, gewoon omdat hij zo mooi is. Heren, ik dank jullie voor deze mooie zakjes.


One thought on “Japan, Korea, China, Taiwan”

  1. Wat is dat toch geweldig en jij komt ook altijd in contact met zulke mensen he.
    Zag al dat je ze net op CW hebt gezet, een beauty zoals jij het zegt.
    Ben benieuwd naar de anderen…
    Lieve groet, Rensina

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 + vijf =