Streepjescode

Ding dong, even over half 6 en Bas van tegenover me staat voor de deur. Wat zal ie te vertellen hebben?
Haha, ik zie het al, er zijn weer theezakjes. Zelfs een heel doosje vol, want volgens moeder Sonja zijn deze niet te drinken. Ach smaken verschillen, zal er vanavond ook eens 1 proberen, al moet ik wel bekennen, dat ik ontzettend graag thee drink maar dat Groene Thee ook niet mijn voorkeur heeft. Maar wie niet proeft kan ook niet oordelen en als het echt niets is, gelukkig heb ik dan altijd nog een afvoerputje. Aangezien ik de computer of zoals Bas zegt, de theecomputer, nog aan heb staan, ga ik gelijk na het eten de zakjes even bekijken welke er zijn gebracht. En jawel, het doosje met minder lekkere zakjes bevat dus een nieuw zakje. De Ahmad, Green Tea met Strawberry en Kiwi heeft een andere achterzijde, eentje met een streepjescode. Joepie, weer een nieuwe. Gelijk maar even scannen en op Catawiki plaatsen. Even mooi opstrijken en dan weer netjes in de map van de verzameling. Mooi nieuwe zakjes voor de beurs in Zaandam, zal vast wel weer belangstelling voor zijn. En wie er zeker van wil zijn, dat ik eentje voor hun meeneem, graag een reactie en dan leg ik hem weer klaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 − 14 =