Tonny bedankt

Iets meer dan 37 000 verschillende theezakjes en dan ineens komt er zomaar een ontbrekend exemplaar in de verzameling. Het merk Tea Mondiano heeft sinds enige tijd andere logo’s op de achterkant. Een middagje High Tea met José leverde me ooit al een aantal op. Ach en de rest zie ik wel eens een keertje voorbij komen op een beurs. Maar afgelopen week kwam collega Tonny met een zakje aanzetten. Eentje van de nieuwe serie, hopelijk een die ik dus nog zou missen. Vandaag maar eens even gekeken en ja hoor hij is nieuw. Ach en wat kun je dan weer ontzettend blij zijn met een simpel zakje, maar wel eentje die nu veilig is opgeborgen in de map. Tonny nogmaals hardstikke bedankt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × 4 =