Doelstellingen

Vakantie!!!! Lekker veel sport kijken op tv want winterspelen zijn toch echt wel mijn ding. Met al 7 medailles is 3 dagen is het kijken natuurlijk nog leuker geworden.
Maar ook andere doelstellingen, koffie drinken bij vriendinnen en elke dag minimaal 50 zakjes toevoegen. Nou moet ik bekennen dat er dit weekend niet al te veel is gedaan, maar geen nood vandaag zat ik ver over de 50. Gaat lekker dus. Maar ondertussen zoek je ook weer naar nieuwe zakjes en dan kom je een juweeltje tegen. En weet deze zit in de verzameling van Manuel. Nou ik ben jaloers hoor op al die mooie zakjes. Maar wat hij niet weet en ik wel, dat ik ook hele mooie zakjes in mijn verzameling heb zitten en dat deze misschien binnenkort in het magazine Noorderland zijn te bewonderen.


One thought on “Doelstellingen”

  1. Ja zag dit zakje voorbij komen op FB, erg mooi!
    Oh kom je in Noorderland?
    Wat leuk, mijn moeder heeft een jaarabbonement dus zie ik je wel verschijnen.
    Leuk het de olympische spelen.
    Lieve groet, Rensina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeventien − 8 =