André Hazes en …… nieuwe theezakjes

Zondagmorgen, half 7 ben ik al van mijn bed. Normaal gesproken draai ik me op zondag echt nog wel een keertje om, maar vandaag dus niet. Er staat iets leuks op het programma. Vandaag ga ik met collega’s Sonja en Carola (jammer genoeg heeft zij het bedrijf ondertussen moeten verlaten) naar Amsterdam. We gaan naar de musical “Hij gelooft in mij”. Aangezien we geen van allen dagelijks in Amsterdam komen, gaan we met een bus. We laten ons rijden en kunnen dus ook genieten van een wijntje of zal het een biertje zijn in de trant van André?
We kunnen niet helemaal bij huis in stappen en moeten toch even klein eindje de grens over richting het Friese land. Maar eenmaal daar aangekomen, gaat het allemaal super lekker en met een bus vol Friezen vertrekken we richting het westen. Dat gaat zo lekker, dat we reeds voor 12.00 uur al in Amsterdam zijn, voldoende tijd om even ergens neer te ploffen en te genieten van een hapje en een drankje. Een Irish Pub, voldoet volledig aan onze eisen. Panini is heerlijk en de witte wijn smaakt naar meer.

Maar dan is het eindelijk 14.00 uur en begint de voorstelling. Wouw voor je het weet zit je volledig in het verhaal en is het alleen nog maar genieten. O wat is dit ontzettend mooi. Het is gewoon jammer dat we een pauze krijgen, want ik wil meer weten en horen. En toch kan een pauze ook even heel erg leuk zijn, want mijn geoefend thee oog, ziet nieuwe zakjes. Nieuw? Geen idee, maar ik heb ze in elk geval niet. Aangezien mijn schildklier even niet meewerkt en ik dus verplicht ben om niet aan de wijn te gaan, heb ik een goeie reden om thee te drinken. Maar ja, 1 kopje levert nog geen 3 verschillende zakjes op. Of toch wel???? De beide dames nemen geen thee maar toch zitten er na afloop allerlei zakjes in mijn tas. Goed gedaan, Carola! Je hebt een prima leerschool gehad.

Als snel begint de voorstelling weer en via een lach en een traan, komt er een eind aan een fantastische middag. Bah, wat gaat dit snel. Daarna weer gezellig de bus in, lekker op de achterbank als toen we 12 waren en op schoolreisje gingen. Maar nu nagenieten van een geweldige musical. En een dag waarop mijn 2 hobby’s theezakjes en muziek, weer even samen zijn gekomen.

Please follow and like us:

One thought on “André Hazes en …… nieuwe theezakjes”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × 3 =