Doos en tas vol nieuwe aanwinsten

Afgelopen week schreef ik in mijn blog over de grote hoeveelheden zakjes die momenteel mijn kant opkomen. Merendeel was toen via het ruilen. Maar vandaag was het weer pilootjes dag. Kreeg gisteren een mail dat ik weer langs moest komen om de handel op te halen. Aangezien ik vandaag vrij was en toch al de richting van Assen op moest, ben ik gelijk langs zijn zus en zwager gegaan. De tafel in hun kantine stond vol met doosjes en er naast stond ook nog een grote tas vol met losse zakjes en nog meer doosjes. Wouw, even een snelle blik en zie gelijk nieuwe zakjes en heel veel zakjes welke net weer anders zijn. Zakjes uit Brazilië, Amerika, Italië, Duitsland en bijna de gehele voorraad van de kerstshow van hun Groothandel. Mijn dag kan al niet meer stuk. Het is ondertussen half 4 op vrijdagmiddag, zal er deze week nog meer binnenstromen?One thought on “Doos en tas vol nieuwe aanwinsten”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × een =