Ja hoor, ik heb het voor elkaar.

Bijna elke dag ben ik wel even met de theezakjes bezig, natuurlijk niet elke dag aan het ruilen of opruimen in de mappen. Daar heb ik de tijd niet voor. Mijn werk slokt toch ook behoorlijk wat vrije tijd van me op, daarnaast mag ik ook heel graag lezen, luister veel muziek en de plaatselijk politiek staat ook nog eens hoog op mijn lijstje. Mijn dagen zijn dus altijd goed gevuld, maar geniet er ook ontzettend van. Maar om terug te komen op de eerste woorden, dat ik dagelijks wel even met de theezakjes bezig ben, dat wil zeggen, ik krijg post, men stuurt mailtjes of ik wil ruilen, ik zoek zelf naar nieuwe zakjes. Ach even rondkijken blijft leuk.

Alleen vandaag kreeg ik weer een mail van een Chinees bedrijf waar ik enige tijd terug een mail had heen gestuurd met de vraag of ze me kunnen helpen aan theezakjes. Want mooi materiaal hebben ze zeker. 

Het heeft al met al even geduurd, maar vandaag was er reactie. Ze hebben een speciale aanbieding voor me. 
Ja ja, ik ga groot, ze willen me een theezakjes inpakmachine leveren. Prima plan, nu nog de thee er bij zoeken. Nee laten we het toch maar niet doen. Wil niet in het vaarwater van Pickwick of Simon Levelt gaan zitten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × 5 =