Doosjes op Catawiki en Colnect

Naast de bekende theezakjes in allerlei kleuren en formaten, heb ik ondertussen ook een groot aantal doosjes in mijn verzameling. Vierkant, rechthoekig, pyramides of boekjes, allerlei vormen zitten in de verzameling. Maar nu ik alles op Catawiki aan het plaatsen ben, loop ik dus gelijk tegen een probleem aan. Hoe zet ik dit op foto of scan. Scans is uitgesloten want ik wil de doosjes niet uit elkaar vouwen, in het begin deed ik dit wel met de Revolution doosjes, maar dat vind ik nog steeds jammer. Maar de mooie pyramide doosjes, wil ik dus ook compleet houden. Dus moet ik een foto maken en dat is weer niet de bedoeling op de verzamelaars sites. Dus er zit voor mij niets anders op, dan ze gewoon apart te houden, wellicht komen ze ooit wel op Catawiki  en kan ik ze aanvinken, maar zelf ben ik niet van plan om ze plat te maken. Probleem zie ik dus ook op Colnect, ook daar worden ze plat gescand. Jammer.


4 thoughts on “Doosjes op Catawiki en Colnect

  1. Ben ik met je eens het is gewoon zonde om deze zakjes helemaal open te vouwen.
    Deze zitten dus ook apart bij mij in een doos. Ik heb ze vanaf het begin nooit open gevouwen.
    Dat is het zelfde met grote zakjes er zijn verzamelaars die ze dubbel vouwen en dan in een mapje doen dit vind ik ook zonde.

  2. Dames, dank jullie voor de reacties, ben ik dus niet de enige die de leuke doosjes heel wil houden. Zal dit eens aankaarten op Catawiki, wat zij willen. Maar gezien alle uit elkaar gevouwen doosjes die er reeds staan, ben ik bang dat ze scans willen zien. Op Colnect zie ik ook de doosjes uit elkaar gevouwen staan. Zonde zonde.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × 2 =