Theezakjes en muziek

Ik heb wel al vaker geschreven over mijn andere hobby: muziek. En dan muziek in de meest brede zin van het woord. Ik kan genieten van Hollands talige muziek, verheug me dus ook zeer op de serie rondom Ramses Shaffy welke vanavond op Nederland 2 van start gaat. Maar vind het meer richting klassiek gaande muziek van Josh Groban of Andrea Bocelli ook geweldig. Bands als Red Hot Chilli Peppers, Racoon en Taneytown, zijn wat mij betreft het hedendaagse muziek toppers. Al met al wordt er hier dus heel veel muziek geluisterd. Ik kan me niet voorstellen, dat ik een dag geen muziek zou horen. Bol.com heeft een goeie aan me, maar ook Spotify en streamen zijn onmisbaar voor me. En dan natuurlijk You Tube. De een mag graag tv kijken en de andere kan dus uren concerten en losse nummers bekijken en luisteren via You Tube.

Afgelopen week kwam ik dus zo iets ontzettend moois tegen, gewoon kippenvel kreeg ik er van.
Al jaren ben ik helemaal weg van Led Zeppelin, nummers als Whole lot of love, Celebration, Kashmir en natuurlijk Stairway to Heaven, worden hier met regelmaat gedraaid. Maar nu kwam ik dus op You Tube dit nummer tegen gezongen door Ann and Nancy Wilson, voor de ouderen onder ons, de leading lady’s van Heart. O wat was dit mooi en dan zie je Jimmy Page (wat een knappe man is dit toch), Robert Plant en John Paul Jones op de tribune zitten met tranen in de ogen. Wouw. Maar als fan is het denk ik wel het allermooist om te zien dat Barack en Michelle Obama er ook helemaal in op gaan.

Horen doen jullie dus wanneer je gewoon op deze site kijkt, maar wil deze film een goed zien, klik rechtsonder in het vierkant en je krijgt hem op je geheel scherm te zien. Hopelijk kunnen jullie hier net zo van genieten als dat ik doe. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

achttien − 16 =