Laatste ruildagen van 2014

Afgelopen jaar is best wel druk geweest wat betreft het ruilen. Heb iets meer beurzen bezocht als normaal, wilde graag eens richting Zaandam, maar wilde ook de nieuwe beurs in Rijsbergen bezoeken, daarnaast natuurlijk de Internationale beurs in De Bilt. Maar alle 3 waren ze op hun eigen manier leuk.
Zaandam is klein en knus, er is voldoende tijd om met iedereen te ruilen en ook nog te kunnen praten. Wat mij betreft ben ik daar in 2014 weer, mits het natuurlijk in een weekend ligt dat er geen andere verplichtingen zijn, Rijsbergen is voor mij het andere einde van Nederland, lang rijden, maar een super gezellige beurs, lekker ruim opgezet en natuurlijk veel Belgische vrienden aanwezig. Ja en dan De Bilt.

Daar kun je veel over zeggen, grote ruimtes maar ja met zoveel mensen is er amper ruimte over. Maar o zo gezellig, je probeert veel mensen te spreken. Maar dat lukt amper want je wilt zo graag met iedereen ruilen. Ondanks dat er veel tijd is om te ruilen, krijg je nog niet de helft gedaan. Alleen is deze beurs dus weer op een heel andere manier een “must” om heen te gaan. Zal ook daar zeer zeker weer heen willen.

Dus volgend jaar hopelijk weer 3 beurzen en misschien lukt Assen me ook weer eens, is altijd lekker dichtbij, maar komt ivm mijn late vakantie altijd zeer slecht uit. Is dan wel een beetje passen en meten. 
Maar zou ook graag eens naar de beurs van Loes willen, wel vreselijk ver weg, maar hoor leuke berichten. Wie weet. En dan een kleinschalige beurs zoals afgelopen jaar bij me thuis, 11 mensen, kamer barstens vol, geen tijdsdruk en heel gezellig. 

Laat 2014 dus maar komen, ik ben weer klaar voor een nieuw theezakjesjaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeventien − 9 =