Andere verzamelaars

Via mijn theezakjes verzameling kom ik regelmatig in contact met andere verzamelaars.
Postzegels, telefoonkaarten, bierdoppen, wijnkurken, sigarettenverpakking en zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan. Soms kan ik iemand helpen, maar ook wel eens niet, want ik heb geen muizenvallen in voorraad. Maar kom ik bij een kringloopwinkel, dan kijk ik wel uit naar bepaalde zaken, heb daar al eens een partijtje telefoonkaarten kunnen kopen voor 50 cent, postzegels zijn er ook wel te vinden en zo zie ik nog wel eens wat, waarvan ik weet dat er verzamelaars van zijn. Altijd leuk om een ander te kunnen helpen en iets terug krijgen voor mijn eigen verzameling maakt het dan nog leuker.

Ik kom nu even terug op postzegels, laatst was ik aan het ruilen met een nieuwe verzamelaar in Tsjechië. Toen we de handel klaar hadden, kwam de vraag of ik er wel mooie postzegels op wilde plakken, ze had namelijk nog bijna niets uit Nederland. De zegels met de kinderen van de Koning leek me we wel wat. Heb er ook nog een vrachtje postzegels bij in gedaan, zo ruimt het hier ook mooi op.

En dan komt haar envelop met hele mooie zegels. Zo mooi dat ik bijna zou gaan verzamelen. Doen we maar niet, want ik heb al te weinig tijd voor de theezakjes. Maar met dit soort mooie zegels dan kriebelt het wel. Misschien moet ik maar een relatie beginnen met een postzegel verzamelaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twaalf − 10 =