Theezakjes en Top 2000

Wat heerlijk, 5 dagen vrij, veel tijd voor de theezakjes en de hele dag muziek van de Top 2000. Er is maar 1 nadeel, ik kan amper op bed komen, want dan mis ik zoveel moois. Nu was er hier de laatste weken Josh Groban te horen met een geweldig kerstnummer, maar dat kan dus niet meer, maar wat doe je dan? Iets uit mijn Top 20 welke ik ook dit jaar weer heb opgestuurd naar de mensen achter de Top 2000. Maar 20 nummers en dan is het moeilijk om daar 1 uit te kiezen om deze de komende dagen te laten horen. Ga ik voor de 3js, of voor Paolo Conte, nee toch maar Ramses Shaffy, nee we doen Erwin de Vries, Taneytown of Leonard Cohen? Nee mijn besluit staat vast, vandaag ga ik voor de helaas veel te vroeg overleden Gary Moore. Zo ontzettend mooi. Wat een heerlijke muziek om met mijn theezakjes bezig te zijn. 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 + negen =