Thee Beurzen Tips

Kerstavond 2013

Zonder dat je het door hebt, is het weer kerstavond 2013 geworden. Komt het door de manier van leven, alles staat tegenwoordig onder tijdsdruk of komt het omdat ik ouder wordt? De dagen, weken, maanden, jaren vliegen momenteel aan me voorbij. Het lijkt nog maar zo kort geleden dat we het Millenium feest vierden en nu is het al weer bijna 2014. Kijk nog niet terug op dit jaar, we hebben nog enkele dagen te gaan. Maar kijk wel vooruit naar 5 heerlijke vrije dagen. Aangezien ik bijna geen familie bezit en ik het heerlijk vind om thuis te zijn, zonder verplichtingen, mag ik dus genieten van 5 dagen vakantie. Maar ook een tijd van bezinning en denken aan die ene persoon die ik ondertussen al jaren mis in mijn leven. 51 weken per jaar kan ik dit een plaatsje geven maar die ene week sta ik dag en nacht stil bij hem en zou willen dat ook hij aan mij zou denken en spontaan langs zou komen. IJdele hoop? Geen idee, maar ooit hoop ik ook mijn oudste zoon weer te kunnen omarmen en laten weten dat ik hem zo ontzettend mis. 

 
Vandaag dus de allermooiste kerstzakjes die ik op scan heb gekregen van Elly, dus jullie snappen het al, zoiets moois heb ik niet in mijn verzameling. Kijk al bijna weer uit naar kerst 2014, want ik heb zelfs nog bijzondere zakjes in voorraad staan, welke niet zijn geplaatst. 
Please follow and like us:

One thought on “Kerstavond 2013”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

acht + twee =