Werk en theezakjes

Dit zijn voor mij de leukste dagen van het jaar wat betreft mijn werk. Morgen tegen 9.00 uur hoop ik heel diep te kunnen ademhalen en denken, klaar alles is gelukt. Dan moet heel het noorden voorzien zijn van de Dr Denker puzzel in Dagblad van het Noorden en dit jaar ook voor het eerst in de Leeuwarder Courant. Dan zullen alle verkoopadressen ruimschoots voorzien zijn van kranten en dan kunnen ze honderden krant per adres gaan verkopen. Maar deel 1 van deze operatie is al weer geslaagd, de opstart is zonder problemen verlopen. Dus geen gekke aantallen zodat we nog een controle moesten uitvoeren.

En vanaf half 2 kon ik me dus werpen op andere zaken, zaken die allemaal even op een zijspoor werden gezet aangezien de deadline na de kerst ligt. Wat heerlijk om even met andere zaken bezig te zijn en weer tijd te hebben voor collega’s. Zo ook voor collega Rob, hij had weer iets leuks voor me meegenomen. Maar ook voor Jelis en Ina, zijn in Engeland geweest en leuke Twinings meegenomen naar Nederland. Het gaat dus weer lekker met de aanwas van nieuwe zakjes. Binnenkort maar weer even de grens over, wellicht dat ik daar nog iets nieuws tegenkom.


Vandaag zien we hier een heel mooi zakje van Geertje T, zit ook in mijn eigen verzameling.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 + 15 =