Lekker tussen de theezakjes

Vandaag dus heerlijk een dagje tussen de theezakjes. Weer een aantal op Catawiki kunnen aanvinken, er nieuwe op kunnen plaatsen. Kunnen ruilen met iemand in Tsjechië, gewoon lekker aan rommelen. 
Ondertussen merk ik wel dat ik uit mijn theekamer groei. Ik kan me er amper nog keren, zoveel dozen die momenteel op de grond staan, bureau ligt vol met stapeltjes zakjes, aantal enveloppen die ik allemaal nog door moet spitten. Gewoon een lekkere bende aan theezakjes waar ik me heerlijk tussen voel. Maar ondertussen ben ik dus ook bezig om mijn zolder op te ruimen. Niet denken dat het daar nu zo vol staat, nee dat valt wel mee, maar er zijn gewoon dingen, waar ik nooit naar omkijk en die er ondertussen al jaren staan, wat weg kan, gaat dus niet weg. Ik hoop zo dus ruimte te krijgen voor al mijn dubbelen. 
Die gaan dan naar zolder, alle doosjes, mappen, bakken, alles gaat naar boven. Dan wordt het veel overzichtelijker wat ik allemaal dubbel heb staan. Even de trap op naar zolder is minder werk en tijd dan hier in alles boven op elkaar hebben staan. 

Vandaag 2 zakjes van Annlies, helemaal in kerstsfeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × 5 =