Dagje niks doen, o wat heerlijk

Vandaag doen we niets, behalve wasmachines draaien en in de droger stoppen. Vandaag gaat al mijn aandacht uit naar lekker op de bank hangen en tv kijken. Heerlijk genieten van 3FM Serious Request.
Zoals ik wel al eerder heb geschreven, is muziek mijn 2de hobby, een dag zonder muziek kan ik me niet voorstellen. Nu is alle muziek wat ik vandaag hoor, beslist niet allemaal mijn smaak, maar een optreden van Douwe Bob in het Glazen Huis maakt heel veel goed. Maar de sfeer en de reacties, echt voor mij de aanloop naar kerst. En dan komt mijn muziek in volle hevigheid aan bod, dan mag ik genieten van de TOP 2000. Heb ook dit jaar weer een avond zitten puzzelen, welke 20 in mijn lijst moesten staan. Natuurlijk met Paolo Conte, 3JS, Marillion maar ook met Liesbeth List en Edwin Jongedijk.

Vandaag dus geen verplichtingen, afspraken en theezakjes. Morgen wellicht proberen om nog wat zakjes op te ruimen, maar vandaag even niet!

En hier is dus weer eens iets uit mijn eigen verzameling. Geen zakjes maar gewoon leuke mini doosjes.

 

2 thoughts on “Dagje niks doen, o wat heerlijk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × vijf =