Kerstkaarten en theezakjes

Ondertussen rollen de kerstkaarten hier weer binnen, merendeel is nog niet binnen, verwacht ook niet anders, want groot aantal van mijn vrienden werkt ook fulltime en moet dingen als kaarten schrijven er even tussendoor doen. Maar de kaarten gemaakt van theezakjes zijn er weer en dit jaar ook weer kleine kadootjes in de envelop, onbekende theezakjes uit Australië, bedankt Henk en Meta, juweeltje van een zelf gemaakte kaart met nieuw Celestial Seasonings zakje van Grietje, bedankje voor alle T-Posts van Anneke en God Jul zakje van Sabina. Ach gelukkig moeten er nog heel wat kaarten komen, dus heb ik nog iets om naar uit te kijken. 

Vandaag gewoon 2 zakjes met het thema “winter”, maar om nu te zeggen dat het mooie zakjes zijn? Nee eigenlijk niet maar de komende 4 dagen gaan we nog even helemaal loos met alleen het thema kerst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zestien − een =