Cursus, Dr Denker en telefoon kwijt

Wat een dag, om half 8 begonnen, want het is druk en mag dus op een van de drukste periodes ook nog eens een cursus volgen. Komt dus totaal niet uit, maar ja we moeten 9 januari online en er moet nog veel duidelijk worden. Ondertussen tijdens allerlei verhalen over Url en Html codes, toch even de mailbox in de gaten houden want de laatste verhogingen omtrent Dr Denker van as dinsdag moeten verwerkt worden. Djurre pakt alles gelukkig prima over, maar hij heeft toch even mijn hulp nodig, waar zijn de promotiekranten van het Friesch Dagblad? Deze zijn door het externe bedrijf niet aangevraagd, dus heb ik ook geen extra kranten laten drukken voor hun. Gelukkig kan collega Sake nog wat ritselen, her en der worden op Transport wat kranten weggeplukt en is ook dit probleem opgelost. 


Ondertussen gaan we lekker door met allerlei belangrijke zaken omtrent templates, hyperlinks en het plaatsen van content. Duidelijk, ik weet wat er moet gebeuren en verwacht niet al te veel problemen, waar cursussen in het verleden niet allemaal goed voor waren. En dan is het half 4 en maken we er een eind aan voor alle stof die we tot ons moesten nemen. Nu even de leiding van de Losse Verkoop weer overnemen en wat relaties bellen voor de laatste afspraken van 2013. 
En dan is 5 uur, de kerstborrel van NDC. Het bedrijf wat mij eind mei nog boventallig moest verklaren, maar die me de kans gaf om toch op een iets andere functie te solliciteren. Zeg nog steeds dat ik een super leuke baan heb, al is het wel een drukke baan en mopper ik weleens. Ben dus blij dat ik nog steeds mag rondlopen op deze kerstborrel. Vind het dan ook vreselijk om te zien, dat het merendeel van de collega’s in Groningen niet aanwezig zijn. 


Borrel, hapje, grapje, collega proberen uit de kleren te krijgen, het is ondanks de slechte opkomst toch gezellig en er is veel lol. Maar de tijd dringt, moet nog even naar Hellum en Siddeburen. Hoe zo druk? Bah wat is het warm in de auto. Dus in de wachtkamer doe ik mijn jas uit, hang hem over mijn tas. Nog even via een afspraak en vlug naar huis, lekker net voor 8 uur thuis.

En dan komt de laatste hobbel, ben mijn telefoon kwijt. Gatver, nog collega proberen te bellen, maar die was net thuis. Zie hem toch ergens tussen de wachtkamer en de parkeerplaats liggen, ergens in een plas water. Maar heeft geen zin om daar in het donker nogmaals heen te rijden. Dus de handel maar blokkeren, zodat mijn baas niet ineens een rekening krijgt van mijn telefoon waarmee naar een of ander ver oord is gebeld.  Lang leve een beslist niet saaie dag. Morgen weer een nieuwe kans.


José bedankt voor onderstaande scan. Is weer een beauty.

Please follow and like us:

One thought on “Cursus, Dr Denker en telefoon kwijt”

  1. Wat een drukte heb jij zeg! En dat op één dag.
    Balen dat je je telefoon kwijt bent, hopelijk vind je hem nog ergens…
    Wat een mooi zakje is dit! Geweldig en natuurlijk weer van twinings.
    Laat Pickwick ook eens wat uitbrengen voor de kerst etc.
    Lieve groet, Rensina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijftien + drie =