Vandaag maar eens op tijd iets plaatsen

De laatste dagen lag ik in gedachten al op bed, wanneer ik ineens aan mijn dagelijkse blog dacht. Vandaag zal me dat niet gebeuren en schrijf ik vanaf mijn bureau op het werk. Zit hier onder een rode kerstboom, uitzicht op een mega grote opblaaskerstman, iets verder een nepboom, dan slinger met verlichte kerstmannetjes en nog veel meer prul. Ja want hier hou ik dus helemaal niet van. Thuis heb ik een echte kerstboom, eentje die ik ruik en veel leuke dingen van wilgentenen. Maar gelukkig mag smaak verschillen en ik zit hier lekker tussen al het rode spul. Maar er gebeuren ook leuke dingen op het werk, zomaar weer 2 collega’s die met leuke zakjes mijn kant opkomen. Alleen hebben ze niets met kerst te maken, alhoewel zijdelings het ene zakje wel, want dat zat in een kerstpakket. Laten de kerstpakketten maar komen, niet bij mij want gezien de reorganisatie die wij het afgelopen jaar hebben gehad, heeft de directie besloten dat we deze dit jaar niet ontvangen, zou een beetje raar zijn en heb daar ook volledig begrip voor. Dus wie zich geroepen voelt om mij door de kerstdagen te slepen? 

Vandaag weer een leuk zakje uit de verzameling van José. Misschien kan iemand me daar mee de kerstdagen door helpen, want ik heb hem dus zelf niet in de verzameling zitten.

 

One thought on “Vandaag maar eens op tijd iets plaatsen”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 − 8 =