Weinig nieuws te melden

Ja en dan beloof je elke dag iets te vertellen over het dagelijks leven en de theezakjes. Maar soms heb je gewoon ontzettend weinig te melden. Gisteravond nog wel wat leuke Zweedse zakjes weten te bemachtigen en vandaag iets uit Tsjechie maar daar blijft het dan ook wel een beetje bij. Een positief ding, de kerstkaarten zijn geschreven en kunnen morgen op de bus. Tijdrovende klus, maar wel leuk want bij elk adres heb je toch je eigen gedachten, vrienden die je bijna nooit meer ziet, familie die je eigenlijk een beetje uit het oog bent verloren, vrienden van mijn overleden ouders die je toch weer eventjes terug in gedachten brengen bij je ouders. Ach gewoon, een deel van je verleden en roots waar je met veel weemoed en liefde aan terug kunt denken tijdens het schrijven van de kaarten.

Vandaag zijn het 2 zakjes aangeleverd door José, de ene heb ik ook in mijn verzameling maar de andere is weer totaal onbekend voor me. En dat maakt het verzamelen nog steeds zo leuk, dat ik weet dat ik nog zoveel zakjes niet bezit en lekker door kan gaan met het zoeken naar deze zakjes. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × twee =