Zondag….theezakjesdag

Plannen, ja eigenlijk wel, eerst de begrafenis van Mandela zien, duurde me te lang en ben afgehaakt, daarna kerstmarkt in Noordbroek. Nee niet geweest, lekker thuis zijn, had mijn voorkeur. Dus wat heb ik gedaan? Juist, ik ben in de theezakjes gedoken. Ben met diverse mensen aan het ruilen en heb iedereen weer voorzien van mail en scans. Ben aan het opruimen geweest, er komt weer ruimte in mijn theekamer. Maar heb ook andere dingen gedaan, op internet zoeken naar bijzondere zakjes, je ziet van alles, stuur een aantal mailtjes de deur uit en nu maar weer wachten of er een reactie komt. Afgelopen week had ik er ook 3 mailtjes verzonden, maar geen enkele reactie. Nu gemaild naar Zuid Oost Azie en mijn ervaringen zijn daar zeer goed, er komt altijd reactie. Dus we gaan weer wachten.

Vandaag 2 zakjes, de ene is van Lenie en Willie, alleen is dit wederom een zakje welke vorig jaar ook is geplaatst. Daarom ook een andere, niet echt een mooi zakje, maar hoort wel degelijk thuis op deze blog aangezien Sonnentor toch wel een van de theeleveranciers is die met allerlei zakjes komt op Advent gebied. 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 − acht =