Heerlijke zaterdag

Heerlijk ontspannen dagje, eerst maar eens boodschappen doen, wat producten besteld aangezien ik de 24ste nog moet werken, maar kan het tot 5 uur in de middag ophalen. Mooi werk slager Wim en Bakker Riedstra. Ondertussen ook wat tijdschriften gekocht. Vanmiddag dus ook bankhangen, muziek van Andrea Bocelli, zomaar verkrijgbaar bij de Aldi. Kwaliteit van de Aldi gaat met dit soort prachtige muziek met sprongen omhoog. En nu dus even in de zakjes, had een bod gedaan op een heel leuk zakje via Qoop. Ondertussen al bericht gekregen dat ik niet de nieuwe eigenaar ben. Maar ben natuurlijk lekker nieuwsgierig aangelegd, dus wil weten wie hem dan wel aan de verzameling kan toevoegen. 

Bedankt Sjieuwke voor het overbieden, ik moet het dus doen met een scan. 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeventien − negen =