Kerstboom, kaartjes en een verrassing

Vandaag toch een halve dag aan het werk geweest. Maar daarvoor kan ik volgende week dus een middag vrij nemen, tot en met dinsdag nog heel erg druk, daarna moet alles onder controle zijn. Hobbel 1 is genomen, vandaag heel Friesland voorzien van extra veel kranten ivm 3FM Serious Request. 

Even voor 1 thuis en dan kun je 2 dingen doen, even zitten, broodje erbij en dan maar hopen dat je weer op gang komt of gelijk op zolder, de kerstspullen naar beneden en lekker bezig gaan. 


Heerlijk en pure ontspanning, kamer toch iets veranderen, want hij moet een leuk prominent plekje. Is dus prima gelukt, geen tak voor het raam, dat heeft iedereen momenteel, nee een leuk gevlochten boog met geinige frutsels,  daaronder bijpassende pyramides met verlichting. Achter een herinnering aan vervlogen tijden, mijn sneeuwpop van metaal met lichtjes, ach het wordt weer super gezellig.


Ondertussen een metalen frame omwikkelen met lampjes, daarin komen de kaarten. Crea bea in mijn is losgelaten en ik ben tevreden. En vanavond, dan word ik om 7 uur opgehaald voor iets leuks, moet een snoeischaar meenemen. Hmmmm, misschien iets leuks op het dressoir?

One thought on “Kerstboom, kaartjes en een verrassing”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × 2 =