Bril

Lezen, theezakjes sorteren of achter de pc zitten, zonder leesbril of schermbril is dit niet meer mogelijk voor me. En laat mijn baas nu het leuke idee hebben, dat hij 1x per 3 jaar mij een schermbril wil betalen. Dus de afgelopen maand heb ik een leuke bril uitgezocht, natuurlijk een groot montuur, want klein is blijkbaar weer uit en een hip kleurtje. We gaan de komende jaren dus voor paars. Maar wat nog leuker is, ik krijg een tweede bril gratis, geen schermbril met 2 verschillende sterktes maar een blauwe leesbril. 2 voor de prijs van 1. Nu kan ik alle kleine lettertjes op de zakjes weer iets beter lezen, doe ik weer aan de mode mee met een grotere bril en hip kleurtje, want mooi rood kon dus echt niet meer en geniet ik nu van een pracht bos bloemen naast me op de tafel want ja dat was natuurlijk wel heel erg lief van verkoper, een geintje kan soms dus een bos bloemen opleveren. Super.

Vandaag zou er een leuk zakje geplaatst worden van José maar zij let niet helemaal goed op, want het zakje heeft reeds in 2012 hier op de webblog gestaan. Jammer José, even verder kijken in je verzameling. Daarom vandaag dus een heel mooi winterzakje van Rensina, heeft ze zelf niet in de verzameling, maar ze vond hem op Catawiki en wil hem graag hier zien. Ondertussen heb ik gekeken of ik haar kan helpen aan dit zakje, maar helaas, ik heb hem niet meer voor je. Wie heeft er nog eentje liggen?

 

One thought on “Bril”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 + negen =