Thee Beurzen Tips

Nog 14 dagen, dus nog minimaal 14 zakjes

Nog 2 weken werken en ook erg drukke weken, maar met Kerst ben ik vrij en zelfs 5 dagen, dus dit jaar een derde kerstdag, vierde kerstdag en zelfs een vijfde kerstdag. O wat heerlijk na een drukke periode, maar ik ben blij met het vrij zijn en niet zozeer met Kerst. Tuurlijk heb ik een boom, verzend ik kaartjes, vind het allemaal prachtig, maar er is natuurlijk altijd dat ene wat met deze dagen dubbel op me afkomt. Wat zou ik graag samen zijn met mijn 2 boys, maar wederom zal dit gebeuren en ben ik alleen met mijn jongste zoon.

Dit verdriet is 50 weken per jaar draagbaar, maar de laatste 2 weken van het jaar, zou ik daarom wel willen overslaan en ben dus ook altijd blij dat het weer 2 januari is.  Meestal is het dan de Kerstdrukte afhandelen op het werk en daarna lekker een week vrij. Maar dit jaar dus niet, ik werk door tot 7 februari en ben dan heerlijk vrij tijdens de Olympisch Spelen. Dan dus de tijd voor tv kijken en ook voor de zakjes, want die liggen momenteel even op een zijspoor.

Vandaag zoals beloofd 2 zakjes,  want belofte maakt schuld. Vandaag weer 2 leuke zakjes van Marjoke.

Please follow and like us:

2 thoughts on “Nog 14 dagen, dus nog minimaal 14 zakjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × drie =