Drukke maandag

En dan heb je dagen dat er weinig te melden valt, gewoon een drukke dag op het werk. As vrijdag is er in de Leeuwarder Courant een bijlage omtrent 3FM Serious Request, wat zich dit jaar in Leeuwarden gaat afspelen en waar ik dus een enorme verhoging van de Losse Verkoop voor moest verwerken en dan is er natuurlijk voor Dagblad van het Noorden op 24 december de jaarlijkse kerstbijlage met daarin de bekende en beruchte Dr Denker puzzel. Extra verkooppunten tot in Zwolle, wederverkopers die er normaal op een dinsdag 10 kranten verkopen, willen er nu minstens 300. Heerlijke tijd om te werken.

Vandaag dus weer een zakje van Joke L, uiteraard weer een juweeltje op het gebied van “kerst op theezakjes”. Ondertussen kan ik achter de schermen van deze blog zien, dat ik steeds meer bezoekers trek met mijn dagelijkse blog. Wellicht zit meneer Pickwick er ook bij en krijgen we volgend jaar ook weer eens een leuk zakje van hun in de schappen. Of wat te denken van meneer Albert Heijn, ooit kwamen ze ook met leuke zakjes rondom Kerst en Pasen, ook zij mogen wat ons theezakjesverzamelaars betreft best wel weer eens iets bedenken. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 + twee =