Kerst doet ook hier zijn intrede

Vandaag lekker in huis zitten rommelen, wasmachines draaien, stofzuigen, keuken even boenen en dweilen, ach je kent het, de doodgewone huishoudelijke taken. Maar om 1 uur gaat het dan toch gebeuren, er wordt weer een mooie echte kerstboom gekocht. Eigenlijk onzin, want de bomen van de laatste 2 jaren, staan er prima bij, in potten op het terras. Maar traditie is traditie, we kopen een nieuwe.

 
Boom is snel gevonden, niet al te grote slanke boom. Hij moet dit jaar op een andere plek in de kamer en kan dus niet zo breed zijn als vorig jaar. Dan de boerderij in, de geur van gluhwein komt me al tegemoet. Er wordt een rendier aan een veer gekocht, gewoon leuk, wat takken, klein potje voor een lichtje aan de takken en nog wat spul. Jeroen gaat dit keer voor een gekke stenen rendier. Deze mag dit jaar naast de tv zitten. 
 
Thuis zetten we samen de boom in de pot, zo die staat, eind van de week mag hij voor 14 dagen de kamer in. Maar de zin zit er in, op terras krijgt een kerstboom van vorig jaar dus een mooie aankleding met lampjes, de pegels komen aan de pergola. Zo het begin is er.
 
Vrijdag de rest. Om toch een beetje in de sfeer te blijven van bomen, heb ik leuke pyramide vormige doosjes. Heb ze jammergenoeg zelf niet in mijn verzameling zitten. 

Scan van deze doosjes is aangeleverd door Marjoke.

2 thoughts on “Kerst doet ook hier zijn intrede

  1. Hee Rensina, ik ben benieuwd wat jij hebt gevonden. Gaat lekker zo want ik heb al een leuke voorraad staan wat ik nog kan plaatsen. Maar het is natuurlijk meer dan welkom. Desnoods gaan we door tot aan Oud en Nieuw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

13 + 15 =