Sneeuw met Willie en Lenie

Sinterklaas 2013, niets maar dan ook niets doet denken aan winter en kerst. Het is een herfstachtige dag met storm en hier in Groningen zelfs code rood. Om half drie vanuit Groningen vertrokken, als zelfs de treinen niet meer rijden dan moet je je wel afvragen of het verstandig is om nog aan het werk te zijn. Nee dus, wegwezen, jammer voor de collega’s op mijn afdeling welke in de stad zelf wonen. Zij moeten even doorzetten tot 4 uur, maar ivm Sint mogen ook zij eerder weg. Maar de eerste berichten komen binnen dat de winter later vandaag ook zijn intrede gaat doen, sneeuwval en gladde wegen. Dus een theezakje met een sneeuwpop kan er mee door, vorig jaar ook al gezien dus eigenlijk mag hij niet mee doen, maar het blijft toch wel een van de mooiste zakjes welke ik ken. Bedankt Willie en Lenie.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 + 4 =