Cursus Trinicom

Vandaag een heerlijk ontspannen dag, cursus Trinicom/Kana. Misschien ingewikkeld verhaal, maar soort vraagbaak voor onze abonnees. Moeilijk? Nee hoor prima te doen, na de afgelopen jaren al diverse computer cursussen te hebben gevolgd, zie je toch wel vaak dat ze veel dingen gemeen hebben. Zie hier duidelijk stukje gelijkenis met Google en Esenic. Maar dus wel helemaal mijn ding, eigenlijk best raar dat ik me tegenwoordig bezig houd met werkzaamheden waar men tijdens mijn studiekeuze, heel veel jaren terug, nog nooit van had gehoord. Eind jaren 70 van de vorige eeuw, was een computer nog iets wat in de kinderschoenen stond en nu? Ik kan er niet meer zonder, van s’morgens vroeg tot s’avonds laat heb ik hem nodig. Wakker worden, muziek op tablet, even laatste nieuws zien, dan naar het werk, alles draait via de computers, aantallen te leveren kranten, facturen, noem maar op alles is te vinden en te koppelen. En dan privé, s’avonds nog even in de theezakjes, maar zonder pc wederom onmogelijk, want bestanden staan op de harde schijf en in rap tempo worden ze online gezet op Catawiki. Dus laat de volgende computercursus maar op mijn pad komen.

En hierbij dus zakjes van Sabina K, bedankt voor het aanleveren, op naar morgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 − 1 =