Kerst, winter en aanverwante zakjes

Morgen is het weer zover, december doet zijn intrede. En daarmee komen er gelijk weer allerlei leuke zakjes op de markt. De afgelopen jaren komen bijna alle grote Duitse merken wel met een Advent Kalender, al is het jammer dat merken als Teekanne en Messmer dan met zakjes uit de normale series komen. Maar gelukkig weten St Benno, Theodor Maass en Dallmayer wel hoe het hoort en komen met erg mooie zakjes. Kerst 2012 heb ik een oproepje geplaatst, lever mij een scan aan van leuke kerstzakjes, zodat we hier een leuk overzicht krijgen. Kreeg toen erg leuke reactie, dus ik probeer het weer, zijn er nieuwe en leuke zakjes, mail me een scan en ik plaats ze hier weer op de site.

 
Om alvast een start te maken, kom ik zelf met een erg leuk zakje van de Jumbo. Wie volgt?
Ps , de zakjes welke ik in 2012 heb geplaatst zien jullie onder Archief vanaf augustus 2012, in de rechterkolom.

One thought on “Kerst, winter en aanverwante zakjes”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 − 6 =