Keuzes maken

Sinds ik actief bezig ben met T-Contact en het zoeken van allerlei leuke verhalen omtrent theezakjes, moet ik keuzes maken, waar ga ik het plaatsen. Plaats ik het leuke recept hier op mijn blog of gaat hij mee in de T-Post. Ja en vaak valt het dan toch verkeerd uit voor deze blog en wordt het geplaatst in de T-Contact. (voor wie dit gratis digitale blad niet kent, mail even naar theezakjes@live.nl en hij komt in je mailbox). Maar om nu te zeggen, ik stop met deze blog, nee zeer beslist niet, want eigenlijk kan ik hier meer mezelf zijn en dingen vertellen die niet geschikt zijn voor publicatie en wat te denken van de leuke filmpjes waar theezakjes in voorkomen. Nee hoor, ik ga hier zeer zeker door en probeer een aantal keren per maand toch iets leuks te vertellen. Want moet toch zo nu en dan even boos kunnen zijn op de postbode, de buren waarvan ik nog steeds niet weet hoe ze heten, vertellen over mijn collega’s die weer de mooiste zakjes voor me meenemen, mijn dagjes uit met José en waar we mooie en veel te dure zakjes scoren. Ach er is nog zoveel te vertellen. Dus we gaan door. Alleen er is een maar. Ik heb 3 volgers, dit zijn ook verzamelaars, waar is de rest? Ik zie veel meer bezoekers, dus zie ik graag dat men zich aan gaat melden als volger, dat stimuleert mij om toch steeds weer wat te schrijven en wat ook heel leuk is, maak zelf een blog via blogspot.com en dan ik jullie weer volgen. Want het is toch wel heel erg leuk om ook de belevenissen van Rensina te volgen en weten hoe ik gevuld speculaas kan maken.

Blogger-dashboard

One thought on “Keuzes maken”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × twee =