Thee Beurzen Tips

Kroatië

Jaren en jaren terug, ergens begin jaren 80 van de vorige eeuw, toen ik nog geen enkel benul had van theezakjes verzamelen ben ik eens in het toenmalige Joegoslavië geweest. Heerlijk neergestreken in Lovran, klein toeristisch dorpje aan zee in de omgeving van Opatija. Prachtig gebied en in de nabijheid van de Plitvice meren en de grotten van Postonja. En nu vele jaren later gaan mijn zus en zwager naar precies hetzelfde dorp en bezoeken ook daar de bekende toeristische attracties. Maar nu heb ik dus wel benul van theezakjes en stuur hun op pad met scans en namen. En ja hoor er is van alles gevonden en wat nog mooier is, ook weer aanvullingen op mijn verzameling. Nieuwe Podravka, net weer andere Franch en Duitse zakjes uit het de hotels langs de route door Duitsland. Houdt het dan nooit op, blijven er maar nieuwe zakjes komen? Ja gelukkig wel. Ik ben er weer blij mee, verzameling is weer aangevuld en ook de ruilmappen worden weer bijgewerkt want die waren behoorlijk geplunderd tijdens de laatste beurs. Wachten is op terugkomst van de volgende vakantieganger. 


Please follow and like us:

One thought on “Kroatië”

  1. Superleuk weer!
    Nee ik ben ook nog steeds niet klaar met alles weg te werken. De ruilbakken heb ik inmiddels wel klaar (gaat ook snel als je niet veel hebt hihi)
    En ben nu bij de J met wegwerken van de nieuwe zakjes.
    Ja, goed dat je het zegt. Ga straks even verder met het theekopjes recept.
    Fijn Weekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig − een =