2 gedachten over “Een date, een krtek en heel veel lol en theezakjes

  1. Wat een herkenbare titel, leuk verhaal over gisteren. Vond het erg leuk om mee te maken en kom zeker terug. Ben wel benieuwd hoeveel jij hebt kunnen ruilen, ik heb nog niet geteld. Maar zie op FB wel bij een aantal mensen over de duizend nieuwen, ben benieuwd…

  2. Je zat er niet ver naast met om 8 uur de eerste. Ondanks dat er in de uitnodiging stond dat de deuren om 8.45 pas open gingen stonden de eerste al om 8.10 op de stoep. Maar mochten netjes wachten 🙂 tot ongeveer 9.40 uur, want eerder waren we niet klaar met alle tafels en stoelen klaar te zetten. Maar het was wel weer een super gezellige en druk bezochte beurs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *