Zakken vol met zakjes

Zondagmorgen 7 uur, ik word wakker, niet van de wekker maar van hevig regenval. Gatver, hoofd diep onder het dekbed en vandaag maar in bed blijven. Maar ja, dat past niet bij me, als ik wakker ben dan kan ik er het beste maar meteen afgaan want naar het plafond liggen staren en me vervelen dat is dan het enige wat ik doe. Dus daar sta je dan om 8 uur buiten in de regen met een hond die denkt dat ik gek ben geworden. Want hij wil helemaal niet naar buiten, hij wil lekker warm in zijn mandje slapen en dromen van het liggen in de zon. Dus ben ik binnen enkele minuten weer binnen, zet thee, smeer brood en ja hoor, ik weet wat ik ga doen. Ik heb nog 2 grote zakken vol met theezakjes staan. Dus begin ik vol goede moed en kieper de hele bende op de grond.  Veel Pickwick en Albert Heijn, een verdwaalde Jumbo en volle zakjes Twinings Icetea (lust je dat niet Marchien?). Samplers van Lipton, twijfel gevallen of ik deze wel bezit, van alles kom ik tegen. Aantal sorteer ik voor de knutselaars, groot aantal gaan toch in mijn ruilbak, want er zit ook wat ouder spul in. Ja hoor en ook iets leuks voor mezelf, een glossy Twinings die ik nog niet bezit. Maar na een uur heb ik geen rug meer over, steeds dat intensief voorover gebogen zitten, breekt me op. Ik doe al het ongesorteerde terug in een zak. Blijkt dat ik toch 1 zak helemaal heb kunnen sorteren en uitpluizen. O wat heerlijk, straks maar eens mijn goed gevuld bakje met twijfel gevallen mee naar de pc nemen en nakijken. Hoe zo slecht weer en vervelen? Heerlijke dag in de theezakjes zal men bedoelen.

Marchien hardstikke bedankt, er zit wel wat tussen voor mijn verzameling. 

2 thoughts on “Zakken vol met zakjes

  1. Hahaha, ja dat dacht ik naderhand ook, maar ja, toen lag het al op de grond. Ondertussen heb ik er al 3 nieuwe zakjes gevonden. En moet de Markant zakjes ook nog nakijken, want ik heb de grote en kleine letters nog niet helemaal compleet. Gaat lekker Marchien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × een =