Pilootje is weer eens in Nederland geweest

Met een aantal mensen ben ik heel erg blij, zij brengen met regelmaat leuke zakjes voor me mee uit verre oorden. Na lange tijd was mijn pilootje weer eens in Nederland (hij is niet van mij hoor).
Dikke plastic zak vol en ook nog een een trommel vol met leuke zakjes. Zoals gewoonlijk weer leuke aanwinsten uit West Bengalen, Brazilië (hier woont hij sinds enige tijd), Zuid Afrika, Amerika en nog heel veel andere landen. Maar ook de eerste aanwinsten uit Hong Kong, want pilootje gaat vliegen met de nieuwste Airbus naar Hong Kong. Jodelahiti, laat maar vliegen, ik ben nog steeds heel erg blij met hem.

2 thoughts on “Pilootje is weer eens in Nederland geweest

  1. Haha, dit soort mensen had ik in het begin ook niet hoor. Die krijg jij ook gaande weg dat je langer verzamelt, het is net een sneeuwbal, steeds meer mensen weten dat jij verzamelt en nemen voor je mee. Misschien het jij er ooit wel 2 piloten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 + 15 =