Catawiki

Sinds de herfst van het afgelopen jaar, zet ik mijn nieuwste aanwinsten op Catawiki. Ik werk dus met 2 systemen, mijn oud excelbestand waar nog meer dan 
32 000 zakjes op staan maar waar ik zo nu en dan wat afhaal en op CW zet. En alle nieuwe gaat dus gelijk op Catawiki en omgekeerd in de verzameling. Zo weet ik exact wat ik tzt nog moet invoeren of aanvinken op CW. Afgelopen weken had ik dus eens lekker veel tijd om ook aandacht te besteden aan mijn verzameling. Want door alle drukte op het werk en de spanningen omtrent de mega ontslagronde bleef het verwerken van de zakjes er een beetje bij. Maar ik heb heel veel kunnen aanvinken en wegsteken in de map, maar ook heel veel nieuwe (en oude) zakjes op Catawiki geplaatst. Zou mooi zijn als ik er 5000 op had staan. En ja hoor, vanavond dacht ik er aan en wilde eens even kijken hoeveel er nog op moet om de eerste 5000 er op te hebben. Joepie, ik ben de 5000 reeds gepasseerd. Mooi werk, maar weet dus dat ik ook nog heel wat heb te gaan. Want als ik eindelijk de achterstand heb weggewerkt dan moeten de 32 000 van het excelbestand er nog eens opgezet worden. Veel zal ik kunnen aanvinken, maar er zullen ook heel wat zakjes zijn, die er niet opstaan. Ach wat kan een hobby toch heerlijk zijn. Maandag eerst weer aan het werk, 3 weken en dan…… vakantie. Want door alle opruim werkzaamheden liggen er ook heel veel dubbelen klaar die in de bakken kunnen om eind september mee te kunnen gaan naar De Bilt. Ja want er moet wel weer geruild worden.


Please follow and like us:

One thought on “Catawiki”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × 2 =