En Sonja was in London

O wat is de vakantie tijd toch leuk voor mij als verzamelaar. Afgelopen periode komen er dan allerlei zakjes mijn kant op. Ik zeg altijd, neem maar mee, heb ik ze reeds, geen nood, dan gaan ze in de ruilbak, maar het mooiste is natuurlijk als het totaal nieuw zakjes zijn, die ik ook nog niet bezit. En zo zat buurvrouw Sonja dus enige tijd terug in London. En laat ik nu in dezelfde periode horen dat er nieuwe Harrods zijn, dus even via Facebook een reactie geplaatst, mocht je ze zien, neem maar een doos mee. 

Paar dagen later had ik dus de doos in huis, mooie aanvulling op mijn verzameling en tevens mooi ruilmateriaal. Maar Sonja is zelf ook een theedrinker en had zichzelf ook nog wat doosjes meegenomen oa van Twinings. De zakjes zou ik later wel krijgen als ze leeg waren. 


En afgelopen week kreeg ik dus een doosje vol lege zakjes. Eerste blik is hoopvol, kan wel eens mooi spul zijn. En ja hoor, vandaag maar eens even verwerken op Catawiki. Daar zie ik gelijk dat ze er nog niet opstaan, dan maar de map pakken want het grootste gedeelte (ruin 32000 zakjes) staan niet op Catawiki maar in een excel bestand. En ook in de map zit hij nog niet. Joepie, weer 4 nieuwe zakjes. 


Sonja, nogmaals bedankt voor de leuke zakjes. Ze zitten in de verzameling en heb er ook nog een aantal in de ruilbak kunnen doen. 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 + vijftien =