Thee Beurzen Tips

Johan van Terschelling

Soms wil je even een verhaaltje schrijven, omdat je iemand in het zonnetje wilt zetten. Dit keer wil ik dus Johan W in het zonnetje zetten. Mijn steun en toeverlaat op het werk. Belt er weer een Albert Heijn die geen kranten heeft, Johan brengt ze na, is er weer eens een pakket kranten gestolen in de binnenstad van Groningen, geen probleem, Johan tuft er heen op zijn scooter. Wil hij me aan de man helpen, geen probleem, Johan maakt een foto van de kandidaat en stuurt me deze toe. Ach onze Johan, man met een grote mond maar heel klein hartje. Bedankt Johan voor de Terschellinger zakjes en al die ritjes die je maakt om onze wederverkopers toch te voorzien van kranten als er iets misgaat. Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zestien − acht =