Lidy bedankt

Eindelijk weer eens een dag in de theezakjes kunnen zitten. De laatste maanden is er wel geruild en ook de eerste vakantie zakjes zijn hier weer binnen, maar opruimen, ho maar, daar was geen tijd voor en mede door het mooie weer was er ook geen zin. Maar zondagmorgen werd ik gewekt door de regen en heb ik besloten om deze dag lekker aan de theezakjes te besteden. Onder het genot van Spotify, lekker aan het scannen en opruimen. Diverse doosjes en zakjes met gekregen materiaal passeert de revue.
Zo ook een zakje vol met allerlei leuke zakjes van Lidy. Lidy is een collega en ze is naar Corisica geweest, op de hele route is er waarschijnlijk gepauzeerd in allerlei restaurants want ik kom zakjes tegen uit allerlei landen. Maar het mooiste is natuurlijk dat er weer nieuwe zakjes tussen zitten..
Lidy je bent een schat dat je elke keer maar weer aan me denkt. Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 − drie =