Prioriteiten stellen

Afgelopen weken  geen tijd gehad voor theezakjes, probeer aanvragen voor ruilen allemaal af te handelen, maar opruimen en Catawiki? Ho maar, totaal geen tijd en als ik eerlijk ben ook geen zin. Het weer is te mooi om achter een pc te gaan zitten, al zijn sommigen dat natuurlijk totaal niet met me eens en vinden ze dit vreselijk weer. Nu is het bij mij zo, dat ik nog geen vakantie heb en overdag in een kantoorpand zit wat heerlijk koel is. En tegen de tijd dat ik thuis kom, dan is de zon van mijn terras verdwenen en kan ik heerlijk buiten zitten. Maar de laatste dagen zijn in zicht, tot en met donderdag nog werken en dan is het ook voor mij 2 week vakantie. En veel tijd voor theezakjes, daarna 3 week werken en al weer vakantie, rondom de beurs in De Bilt is er weer vakantie. De beurs in Zaandam staat ook op mijn lijstje maar dat kan wel eens moeilijk worden aangezien ik dezelfde dag ook een feestje heb, waarvan ik nog niet weet hoe laat ik daar aanwezig moet zijn. Assen komt dit jaar niet goed uit en zal ik dus hoogst waarschijnlijk aan mij voorbij moeten laten gaan. Dus al met al, theezakjes tijd zit weer in de planning en wie weet heb ik komende winter wel heel veel tijd om met mijn hobby bezig te zijn.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × 2 =