4 gedachten over “Ergernis

 1. Wat vervelend zeg dat iemand je zo maar in een kwaad daglicht zet! Met de Tsjechen heb ik ook wel een paar keer gehad, eerst goed mailcontact en bijna verzonden. Dan ineens hoor je een lange tijd niets meer en naar een paar maand ineens wel weer. Vreemd hoor…

 2. Wat een vervelende situatie Maria. Hier word je niet vrolijk van ! Ik ruil niet zo heel veel met het buitenland, maar de ervaringen die ik heb gehad met Tsjechie waren allemaal heel goed. Ik moet zeggen dat ik ook wel zocht tussen de links die een ander op zijn website heeft staan. Dan weet je meestal wel dat het goed zit.
  Succes !
  groetjes, Frieda

 3. Deze ervaring heb ik op het moment met 2 verzamelaars uit Tsjechie .Een verzamelaarster uit Rusland laat niet van zich horen ,Heb haar wel al de zakjes opgestuurd voor 2 maanden ,hier is niets gekomen.
  Stuur je een mail dan krijg je morgen een mail ,nou mooi niets.

  Maar met de meeste verzamelaars uit Tsjechie gaat het wel allemaal goed.

  Groetjes
  Annelies

 4. Bedankt voor jullie reacties. Maar laat ik wel duidelijk zijn, met het merendeel van de Tsjechische dames en heren, gaat het ruilen prima. Vind het ook totaal geen probleem als een ruil enige weken of zelfs 2 maanden tijd in beslag neemt, maar gewoon niets meer laten horen is wel het andere uiterste. Gelukkig heb ik geen van de gevallen nog iets opgestuurd, zover komt het steeds niet. Wat betreft Rusland, ik heb daar alleen maar positieve ervaringen, 1 negatieve via Ebay, de verkoper schrok dat ik een bod had gedaan en helemaal uit Nederland kwam. Dit ging hem te ver en durfde hij niet aan. Maar wel eerlijk antwoord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *