Aletta in Amerika

Week vakantie en de tijd vliegt natuurlijk. Maar gelukkig met allerlei leuke bezigheden. In een volgende blog schrijf ik daar meer over want theebelevenissen zijn er genoeg.
Maar afgelopen vrijdagavond kwam zwager Reemt bij me langs met een boterhamzakje vol met nieuwe theezakjes. Zijn dochter en mijn nichtje dus, is op vakantie geweest naar Amerika. Dus had nog even een mededeling gedaan dat ze even moest rondkijken in de hotels waar ze verbleef.
Nou was de vakantie al enige tijd geleden en wist ik dat er zakjes mee terug waren gekomen, alleen ik had ze dus nog niet in huis. Maar nu zijn ze er dus. Eerste blik, nieuwe Second Cup, veel bekende Bigelow en nog wat Superior zakjes. Al met al zakjes die even goed nagekeken moeten worden.
Joepie, de Bigelow zijn dus weer anders qua indeling van de teksten op de achterzijde. Ik ben er dus weer heel erg blij mee. Dus aan het scannen want ook deze zakjes moeten weer op Catawiki geplaatst worden want daar zijn ze dus ook nog niet gesignaleerd. 

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × vijf =