Super gave dag in Rijsbergen

Wat is Nederland toch klein, maar ook weer o zo groot. Zaterdagmorgen 6 uur vertrek ik samen met een vriendin richting Brabant. De TomTom geeft aan om over Zwolle te gaan, nou vooruit dan maar, voor mijn gevoel een langere weg en eerlijk gezegd niet zo leuk als door de polder. Vind het altijd heerlijk rijden door het Tjeukemeer en over de Ketelbrug. Maar dit keer geeft ie dus Drenthe aan. De reis gaat heerlijk, weinig verkeer en iets over 9, zelfs na een stop ergens in de buurt van Utrecht, rij ik de parkeerplaats op. 

Ben niet de eerste, ik zie al een aantal bekenden gezichten rondlopen. Uitpakken dus maar, na een aantal mensen te hebben begroet en gesproken, maar eens beginnen. Patrick Jacobs is de eerste, gelijk 76 nieuwe zakjes en daarna gaat het in rap tempo verder. Probeer zoveel mogelijk Belgen en verzamelaars uit het Zuiden te strikken voor het ruilen. Gaat dus heel erg lekker. De tijd vliegt voorbij. De befaamde  “Golden Bag” raakt lekker vol. 

In de tussentijd enveloppen uit delen aan een aantal mensen waarmee ik de laatste weken nog heb kunnen ruilen via internet. En het blijft maar doorgaan. Geweldig mooie zakjes van Gerda belanden bij mij in de tas en het leukste zakje komt via Willie en Lenie bij mij terecht. De beste slag van de dag sla ik bij Bart en tussen door gooit Michelle nog wat nieuws voor me neer. Al met al een zeer geslaagde dag met totaal, 495 nieuwe zakjes. Ongetwijfeld een aantal die ik toch al bezit, maar na een extra blik, kan ik nu al zeggen dat dit er zeer weinig zijn. 

Bij deze wil ik Piet bedanken voor het organiseren van deze beurs. Heerlijk ruim opgezet, goede verlichting, prima parkeergelegenheid en de mogelijkheid om iets te drinken en te eten te kopen. Voor mij dus best wel ver van het Groningse land, maar de moeite meer dan waard om te rijden. Wellicht ben ik in november van de partij, maar dan is het geheel in het donker rijden en lijkt het wel dubbel zo ver rijden. Eerst staan er nog wat andere leuke Thee evenementen op stapel. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × 2 =