Duitsland

Wat ga je doen op een vrije vrijdag? Poetsen en boenen in huis? Boodschappen doen, uitslapen, theezakjes toevoegen. Ach er zijn zoveel dingen wat ik kan gaan doen. Maar doe het lekker niet. Ik heb plannen om naar de beurs in Rijsbergen te gaan, maar moet dan wel wat leuks meenemen. Dus ik ga deze vrijdagmorgen lekker richting Duitsland. Heerlijk in mijn eentje op tijd de deur uit. Tassen mee en rijden maar. 

Nu heb ik natuurlijk het geluk dat ik niet zo heel ver van de Duitse grens af woon dus met een half uur ben ik op plaats van bestemming. Het is nog lekker rustig en duik de eerste winkel in en de eerste 7 nieuwe doosjes zijn binnen (bij thuiskomst bleek er 1 een miskoop te zijn), doorlopen en winkel 2, weer 4 doosjes, de weg oversteken en bij de drogist naar binnen, het gaat lekker weer een aantal doosjes (oa het zelfde doosje als eerst maar dan andere smaak, dus ook miskoop). Auto weer in, richting de binnenstad. 

Gezellig er is markt en hup naar Freundin Andrea, ze heeft weer wat leuks voor me. Gelukkig zijn ze per stuk te koop want ze zijn wel erg duur. Maar wel heel erg mooi. Ook nog wat nieuwe Ronnefeldt , dan heerlijk kop thee met haar drinken, nog even babbelen over Nederlanders die speciaal naar haar komen om de heerlijke theespecialiteiten te kopen en dat ze nog meer aan de weg wil timmeren in Oost Groningen om ze richting haar winkel wil lokken. Lekker de markt over slenteren, ben al zeer tevreden over de buit. Ken hier ondertussen elk winkeltje, dus stevig de pas erin en richting natuurwinkel. Ja ook daar weer wat nieuws en doorlopen maar weer, richting Reformhaus, men weet al wat ik wil en ze attendeert me op 5 hele mooie nieuwe doosjes met nog mooiere zakjes. Wouw, dit wordt een super morgen. 

Ja en dan de auto weer in en naar de grootste super van de stad, hele winkelstraat vol met thee. Er moet iets nieuws zijn, maar valt tegen, 2 doosjes zijn nieuw, de rest zit nog steeds in oude verpakking. Maar geen nood, ik heb een mega morgen gehad, met heel veel nieuw materiaal. Nu nog plannen dat ik naar Rijsbergen ga. 

2 thoughts on “Duitsland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 − 14 =