Elly uut Gieten

Ze is weer op vakantie geweest, dit keer ging de reis naar Maleisië en naderhand zijn de keukenkastjes ook nog even opgeruimd. Jullie zullen nu denken, over wie heeft ze het. Maar ik heb het dus over Elly, de grote onbekende die mij elke keer na haar vakantie voorziet van theezakjes. Ooit leren kennen via de Libelle site toen ik daar een oproepje deed en sinds dien komen er met een zekere regelmaat zakjes bij mij in de bus. En het mooie is, dat het elke keer dus een complete verrassing is. Dit keer is de verrassing wel extra groot want er zitten hele mooie en onbekende zakjes in de envelop. Ik ben er dus weer heel erg blij mee en binnenkort gaat er vanuit hier weer iets leuks naar Gieten.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een + dertien =