Zaandam, zeer gezellige beurs

Gisteren dus lekker een dagje Zaandam gedaan. Om half 8 vertrokken vanuit het hoge Noorden via Heerenveen, de polder, Amsterdam en ruimschoots op tijd reden we de parkeerplaats op van een volkstuincomplex. Prima te vinden door de goede omschrijving van Elly en zelfs mijn TomTom wist de weg exact. En dan kom je binnen en zitten er al een aantal te ruilen, het is al met al reeds gezellig druk. 
Ik schuif aan bij Joke Logemann, José gaat ook hier zitten, Sjieuwke denkt dat het ook wel gezellig wordt bij ons aan tafel en komt er bij, evenals Ilona, Sonja en vele anderen.
Om 10 uur komen de laatste binnen druppelen en is het lekker vol en gezellig. Het ruilen gaat als een speer, oude zakjes, nieuwe series, ontbrekende exemplaren, alles gaat in mijn bak. Aan het eind van de dag zitten er 434 nieuwe zakjes in mijn ruilbakje. De dag kan niet meer stuk. Daarnaast nog een aantal ruilzakjes via Catawiki ontvangen en iets speciaals wat ik van iemand had overgenomen. Dus een super goeie ruildag. Om 4 uur gaan we weer richting het Noorden, nu niet via de polder maar via de Afsluitdijk mede op advies van Sjieuwke aangezien we volgens haar prima kunnen eten in Wieringerwerf. Nou dit was inderdaad zo, ons dagje uit werd lekker afgesloten. We kunnen dus terugkijken op een fijne beurs, prima georganiseerd en heel erg gezellig. Elly ik kom zeker nog eens terug, ga niet zoveel beurzen af maar dit was erg leuk en knus, dus voor herhaling vatbaar. 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

veertien + 18 =