Wintersport

Als er een ding is waar ik beslist niet van houd, dan is dat winter, sneeuw en gladheid. Heb er gewoon een ontzettende hekel aan. Ik zou dus ook nooit op wintersport gaan. Staat ook tegenover dat ik eigenlijk ook niet van de zon houd. Ook landen als Spanje, Italie of Turkije zijn aan mij niet besteed. Geef mij maar landen met een indrukwekkende natuur. Landen waar je dagen kunt ronddwalen en geen mens ziet. Noorwegen, Zweden dat zijn dus veel meer mijn landen. Ben er diverse keren geweest, behalve Finland daar ben ik dus nog nooit geweest. Hoop dat ooit nog eens te doen. De zuidelijke landen heb ik ook wel gezien maar om daar door de natuur te dwalen, is onmogelijk met de hitte, op campings zitten alleen maar Nederlanders en bakken op het strand is niet mijn ding. Gelukkig denken we allemaal verschillend en bepalen we zelf waar we heen gaan. Maar er zijn in mijn omgeving dus wel mensen die van wintersport houden, die een weekje naar Oostenrijk gaan en ook nog regelmatig een tussendoortje naar Noorwegen. En laat deze persoon nu ook nog eens denken aan mijn theezakjes verzameling. Dus diverse nieuwe Teekanne en Viropa. Tsjikke ik ben er weer heel erg blij mee, een aantal waren weer nieuw voor mijn verzameling. Nogmaals bedankt.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

veertien − drie =