Zuid Afrika

De zakjes die mijn verzameling binnen stromen komen uit allerlei uithoeken van de wereld. De ene komt gewoon uit de supermarkt in het dorp en de andere komt uit Rusland, Amerika, Argentinië, Noorwegen. Ondertussen zijn veel landen in mijn verzameling vertegenwoordigt. En nu is er weer een zakje uit Zuid Afrika in mijn verzameling gekomen. Wellicht ook gewoon in Nederland verkrijgbaar, maar deze Rooibos komt via Christian in mijn verzameling. Fijn dat er zoveel mensen aan me denken tijdens hun vakantie. Komend weekend vertrekt Lydie richting de wintersport, via deze weg nog even een reminder dat ze aan me mag denken. Collega’s Dagblad van het Noorden, jullie worden bedankt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 − elf =