Groningen beeft

Groningen beeft. Voor velen een beeld van ingestorte huizen en mensen die daar onderliggen. Maar zover is het gelukkig nog niet. Ik woon hier midden tussen de aardgasvelden maar er zijn hier nog geen bevingen geconstateerd. In de nabije omgeving zijn ook nog geen bevingen geweest maar hemelsbreed zit ik helemaal niet zover van het laatste epicentrum. Maar wat moet ik doen als voorzorgsmaatregel? In een tentje slapen? Dakpannen er maar afhalen, zodat die niet boven op me kunnen vallen? Mijn servies vastplakken aan de planken? En wat te denken van mijn theezakjes? Nee hoor, gewoon een nuchtere Groningse blijven.


Hieronder zien jullie een kaartje met daarop alle gasvelden, ik zit op de rand bij het zwarte kruisje en woon hier net op de scheiding van zandgronden en zware zeeklei.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × een =